Javaslat az oldallal kapcsolatban
- jarumasz
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250
Re: Javaslat az oldallal kapcsolatban
Ha poén, akkor értem. Ha komoly, akkor nem.
Ne dudálj!!!! Küzdj!!
- Stravkó
- Long Vehicle
Samu!
Az miért van,hogy néhány privát üzenet a kimenő fiókban marad? A felvarrókkal kapcsolatban írtam minden érintettnek,de így nem mindenki kapta meg. Neked is írtam más témában,az sem ment el!
Az miért van,hogy néhány privát üzenet a kimenő fiókban marad? A felvarrókkal kapcsolatban írtam minden érintettnek,de így nem mindenki kapta meg. Neked is írtam más témában,az sem ment el!
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
Hohó dehogynincs Ma adtál fel egyet de elrontottad, nincs rovat hozzá ezért meg sem jelenik sehol...
jarumasz írta:Jött egy e-mail, hogy törölve lesz a hirdetésem.
De nekem nincs is olyan.
Törölhetitek.
- jarumasz
- kis ETZ-s
Jött egy e-mail, hogy törölve lesz a hirdetésem.
De nekem nincs is olyan.
Törölhetitek.
De nekem nincs is olyan.
Törölhetitek.
Ne dudálj!!!! Küzdj!!
Másoknak is ilyen? Sajnos semmi nem tökéletes...
Dénes írta:Üdv!
Ha belépek a piactérre az oldalon, akkor jobb felül a támogatóknál, a képek helyett ez jön ki:
Fatal error: Call to a member function registerFunction() on a non-object in /home/pureftp/mzclubhungary.com/www/htdocs/mambots/content/denvideo.php on line 10
Hogy sikerült nem tudom...
Javítva! Pirospont!
Javítva! Pirospont!
kobra írta:Ha a főoldalról a köv.túráknál rákattintok a Pilis túrára, nem a fórumot hozza be ,hanem emailt akar küldeni. Egy hibás karakteres címre.
- kobra
- Alapító tag
- MZ-d típusa: ETZ250
Ha a főoldalról a köv.túráknál rákattintok a Pilis túrára, nem a fórumot hozza be ,hanem emailt akar küldeni. Egy hibás karakteres címre.
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Üdv!
Ha belépek a piactérre az oldalon, akkor jobb felül a támogatóknál, a képek helyett ez jön ki:
Fatal error: Call to a member function registerFunction() on a non-object in /home/pureftp/mzclubhungary.com/www/htdocs/mambots/content/denvideo.php on line 10
Kitűnő ötlet!
A fórumot és a honlapot sajnos nem tudjuk összekötni...
A fórumot és a honlapot sajnos nem tudjuk összekötni...
Bagolyferi írta:Ötlet szinten. A fórumon kapott üzenet megjelenne a főoldalon is a postaládában.
- Bagolyferi
- biciklis
Ötlet szinten. A fórumon kapott üzenet megjelenne a főoldalon is a postaládában.
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Az adatlapozás megszűnt, ott nem is fog megjelenni! Csak a régiek nem lettek törölve!!!
Úgy találod meg magad, ha a "Felhasználók listája" menüben leszűröd a etz 150-esekre...
Úgy találod meg magad, ha a "Felhasználók listája" menüben leszűröd a etz 150-esekre...
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Ok, köszi a tájékoztatást. Viszont a motorom típusa ki van töltve, az adatlapok között (ETZ 150) meg nem jelenek meg.Gexxx írta:Az adatlap feltöltés ezen formája megszűnt, úgy néz ki sajnos ez a link ott maradt.
Jelenleg regisztráció után a következő adatlapot tudod feltölteni/szerkeszteni:
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... serProfile
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Az adatlap feltöltés ezen formája megszűnt, úgy néz ki sajnos ez a link ott maradt.
RBiker profil
RBiker profil
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Sajnos a
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... Itemid=114
hivatkozás nem működik. Próbáltam a
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... Itemid=100
linkről rákattintani a "Töltsd ki ezt az űrlapot" menüre, de a következő hibaüzenetet kaptam:
Requested form doesn't exist or is unpublished
Pedig be vagyok jelentkezve.
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... Itemid=114
hivatkozás nem működik. Próbáltam a
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... Itemid=100
linkről rákattintani a "Töltsd ki ezt az űrlapot" menüre, de a következő hibaüzenetet kaptam:
Requested form doesn't exist or is unpublished
Pedig be vagyok jelentkezve.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Adtál rá okot?
Azért a jelszavadat változtasd meg. Lehetőleg olyanra, amit nem felejtesz el
Azért a jelszavadat változtasd meg. Lehetőleg olyanra, amit nem felejtesz el
RBiker profil
RBiker profil
- darkMZ
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
nagyon szép köszönöm!!! Már azt hittem bannoltatok a fórumról....
MZ or nothing!
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
itt nincs olyan, ez egy egyszerű chat, luxusfunkciók nélkül.z25z írta:Gexxx írta:Hát olyat nem lehet sajnos. Olyat lehet, hogy megkéred a chat moderátort (a pajzsos emberkét, aki épp bent van chat-en), hogy dobja ki a tagot.
Ilyen a chat
nagyon sok chaten van olyan opcio, hogy a tagra ignore-t nyomsz es akkor nem latod, amit ir.....persze csak az nem latja aki nyomja az ignore-t esetleg itt nincs?
talán ha egyszer eljutunk a honlapfrissítésig
RBiker profil
RBiker profil
Nem. (azért ennyire ne nézz szőkének!!! ;) )Megjegyzi a jelszót ez a gép, mindig így léptem be. Szóval semmit nem gépeltem félre....
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
caps lock, ékezet, felcserélt y=z billentyűk veszélye nem áll fent?DarkMZ2 írta:Kedves adminok!
Nem tudok belépni a fórumba, pedig tegnap még igen.... mi lehet a gond?? Azt írja, hogy nem jó a felh.név vagy a jelszó.
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver!
10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <-----------------------
Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Kedves adminok!
Nem tudok belépni a fórumba, pedig tegnap még igen.... mi lehet a gond?? Azt írja, hogy nem jó a felh.név vagy a jelszó.
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Gexxx írta:Hát olyat nem lehet sajnos. Olyat lehet, hogy megkéred a chat moderátort (a pajzsos emberkét, aki épp bent van chat-en), hogy dobja ki a tagot.
Ilyen a chat
nagyon sok chaten van olyan opcio, hogy a tagra ignore-t nyomsz es akkor nem latod, amit ir.....persze csak az nem latja aki nyomja az ignore-t esetleg itt nincs?
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Hát olyat nem lehet sajnos. Olyat lehet, hogy megkéred a chat moderátort (a pajzsos emberkét, aki épp bent van chat-en), hogy dobja ki a tagot.
Ilyen a chat
Ilyen a chat
RBiker profil
RBiker profil
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
a chat-el kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit... meg lehet azt oldani, h legyen "felhasználó némítása" gomb?
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver!
Samu írta:Javítva mindkét cikk!
Javítva mindkét cikk!
Jó észrevételek, kijavítom amint lehet!! Nekem is ugrál...
a korszerutlen embert eppen ma neztem meg es nekem az ment, viszont a csanyi motorja be se jonbambi írta:Pl az MZ ES 175 Csányi József motorja.
Nem beszélve a korszerűtlen emberről
Pl az MZ ES 175 Csányi József motorja.
Melyik ugrál mester? Újra és újra betölti? Másnak is rossz?
bambi írta:Hali
Nálam nem minden cikk működik(ugrál)
Lehet,hogy a gépemben van a hiba?
Hali
Neked lehet, hogy egyszerűbb, de képzeld el ha mondjuk olyannak kellene, aki nem is hallott még ilyenről. A rendszer automata viszont nem tökéletes!
tiger1342 írta:Értem, akkor a hiba nem az én készülékemben van...Samu írta:Szia tiger1342!
Sajnos a térképnek elég sok baja van. Már alapból a GPS koordináták alapján tesz be téged (mivel megadod az utca házszámot) de már elértük a max számot amit képes megjeleníteni (már 2000 felhasználó felett járunk és ezt nem képes lekezelni, nem erre találták ki ). Ha egyszer valaha bekövetkezik a honlap frissítés, keresek jobb térképet, egyenlőre erre telik...
Samu
Én csak arra gondoltam, hogy egyszerűbb beírni/kikeresni/tárolni a GPS koordinátákat, mint Helység/utca párost megadni, és akár 20m-re is lehetek egy klubtárstól, nem fog minket összekeverni a térkép.
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS250/1
- Kapcsolat:
Értem, akkor a hiba nem az én készülékemben van...Samu írta:Szia tiger1342!
Sajnos a térképnek elég sok baja van. Már alapból a GPS koordináták alapján tesz be téged (mivel megadod az utca házszámot) de már elértük a max számot amit képes megjeleníteni (már 2000 felhasználó felett járunk és ezt nem képes lekezelni, nem erre találták ki ). Ha egyszer valaha bekövetkezik a honlap frissítés, keresek jobb térképet, egyenlőre erre telik...
Samu
Én csak arra gondoltam, hogy egyszerűbb beírni/kikeresni/tárolni a GPS koordinátákat, mint Helység/utca párost megadni, és akár 20m-re is lehetek egy klubtárstól, nem fog minket összekeverni a térkép.
- Gyurmooo
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ 251 (ETZ 150)
De csak akkor tűnik el, mert "zavar".
Nem rontottam nagyon a statisztikát, 3-4x szavaztam csak az "Igen, szeretnék"-re.
Nem rontottam nagyon a statisztikát, 3-4x szavaztam csak az "Igen, szeretnék"-re.
Nem kell minden alkalommal szavazni te Egyszer elég
Gyurmooo írta:Van egy olyan kis probléma, hogy a szavazás folyton előjön, már tököm tudja hányszor szavaztam ezelőtt a "Szeretnél klubtag lenni?"-re.
Na ezzel lehetne valamit kezdeni.
- Gyurmooo
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ 251 (ETZ 150)
Van egy olyan kis probléma, hogy a szavazás folyton előjön, már tököm tudja hányszor szavaztam ezelőtt a "Szeretnél klubtag lenni?"-re.
Szia tiger1342!
Samu
Samu
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS250/1
- Kapcsolat:
Nabakker, most meg vendégként küldte el...Vendég írta:Akárhogy trükközök, nem jelenek meg a térképen.
Javaslat: nem lehetne GPS koordinátákat is megadni? Akkor nem kell a google maps felismerő-képességére bízni a dolgot, és nagyon kicsi az esélye, hogy 2 ember ugyanarra a pontra kerüljön. (Ez persze a koordináta tizedesektől függ.)
Adatbázisban tárolni is egyszerűbb lenne 2 db számot...
Akkor az előzőhöz a felhasználónév tiger1342.
Köszi!
Akárhogy trükközök, nem jelenek meg a térképen. :(
Javaslat: nem lehetne GPS koordinátákat is megadni? Akkor nem kell a google maps felismerő-képességére bízni a dolgot, és nagyon kicsi az esélye, hogy 2 ember ugyanarra a pontra kerüljön. (Ez persze a koordináta tizedesektől függ.)
A honlap hibája miatt nem tudom törölni a hirdetésedet... Gexxx megnézed?
Hali!Nem tudom újra feladni,mertt már háromszor próbáltam.Nem tudnátok törölni a hirdetéseimet?
Szia!
Nem választottál ki kategóriát (Alkatrészek) ezért nem jelent meg... add fel megint!
Samu
Nem választottál ki kategóriát (Alkatrészek) ezért nem jelent meg... add fel megint!
Samu
vasember írta:Hali!Tudna valaki segíteni?Nem jelennek meg a hirdetéseim,de azt írja,hogy sikeresen feladtam és bele is számolja a hirdetéseimbe.Nem tudom mi lehet a baj.Segítsetek légyszi.
Hali!Tudna valaki segíteni?Nem jelennek meg a hirdetéseim,de azt írja,hogy sikeresen feladtam és bele is számolja a hirdetéseimbe.Nem tudom mi lehet a baj.Segítsetek légyszi.
Csak egy linket ajánlanék, ami elférhetne az egyéb mz-s linkek közé, ez pedig az http://www.mz-es.de/ Az összes MZ ES típusról található leírás német nyelven itt.
Sziasztok!
Igazából nem vagyok biztos benne, hogy jó helyre írok, de ez tűnik a legjobb topiknak.
Egy haverom vett Ts 125-öt. Fel kell újítani, úgyhogy kerestem robbantott ábrát, ami itt meg is találtam a letöltések között, de néhány dolog nagyon nem egyezett (egész konkrétan a főtengelynél. Bár én már csak az új csapágyakkal, szimmeringekkel láttam, meghát az előző szerelések elég kétesek (itt-ott barbár szerelés nyomai). De kerestem alkatrészjegyzéket is, és meg is találtam a szocimotoros.hu-n, bár ez nem jegyzék, csak ábrák. De egy német oldalon is rátaláltam, ahol jegyzék is van. (ez utóbbi azért lényeges, mert elkezdtem lefordítgatni, amit ha gondoljátok, esetleg megosztok veletek.) http://www.mz-b.com/ts150/table20.htm
Na a lényeg, hogy a főtengely csapágy-szimmering-egyébalkatrész sorrend nem igazán egyezik. Viszont az ES-125 alkatrészjegyzékén az a sorrend. http://www.mz-b.com/es150/table18.htm
A szocimotoros-on találtam egy ES szerelési útmutató, és abból is úgy tűnik, hogy az oldalról letölthető, az ES-125 robbantott ábra, és nem Ts-125.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült!
Pogi
Igazából nem vagyok biztos benne, hogy jó helyre írok, de ez tűnik a legjobb topiknak.
Egy haverom vett Ts 125-öt. Fel kell újítani, úgyhogy kerestem robbantott ábrát, ami itt meg is találtam a letöltések között, de néhány dolog nagyon nem egyezett (egész konkrétan a főtengelynél. Bár én már csak az új csapágyakkal, szimmeringekkel láttam, meghát az előző szerelések elég kétesek (itt-ott barbár szerelés nyomai). De kerestem alkatrészjegyzéket is, és meg is találtam a szocimotoros.hu-n, bár ez nem jegyzék, csak ábrák. De egy német oldalon is rátaláltam, ahol jegyzék is van. (ez utóbbi azért lényeges, mert elkezdtem lefordítgatni, amit ha gondoljátok, esetleg megosztok veletek.) http://www.mz-b.com/ts150/table20.htm
Na a lényeg, hogy a főtengely csapágy-szimmering-egyébalkatrész sorrend nem igazán egyezik. Viszont az ES-125 alkatrészjegyzékén az a sorrend. http://www.mz-b.com/es150/table18.htm
A szocimotoros-on találtam egy ES szerelési útmutató, és abból is úgy tűnik, hogy az oldalról letölthető, az ES-125 robbantott ábra, és nem Ts-125.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült!
Pogi
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Látom, köszi!
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Megnéztem mi lehet a hiba...
Ha megnézed látod, hogy a szerelős hirdetésedhez nem adtál meg kategóriát (rovatot), a gép meg sajnos nem tudja, hogy ezt az "MZ szerelők" kategóriába kell tenni (ezért nem teszi sehova). Kijavítottam, most már látszania kell a hirdetésnek.
Ha megnézed látod, hogy a szerelős hirdetésedhez nem adtál meg kategóriát (rovatot), a gép meg sajnos nem tudja, hogy ezt az "MZ szerelők" kategóriába kell tenni (ezért nem teszi sehova). Kijavítottam, most már látszania kell a hirdetésnek.
RBiker profil
RBiker profil
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Kizárt, mert a vezetékköteges hirdetésről kaptam értesítőt, és a szerelősről nem, pedig ugyanakkor adtam fel mindkettőt. Plusz feladtam újra, még talán szombaton, de az sem jelent meg...
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"