Sajnos komplett kapcs rajzom az egészről nincs.Máté írta: Elkérhetném a töltődnek a kapcsolási rajzát, esetleg a nyák terveket? Nekem is van egy töltőm, de az csak impulzus töltést tud, és jó lenne télire egy csepptöltőre rátenni az akksit. Nyár elején vettem egy újat és jó pár évig nem szeretnék újat venni. köszi.
Amúgy nekem is 2002-es gyártmányú akksi volt a gépben, és annyi baja volt/van hogy töltés után pár óra alatt kisül 12,4V-ra és utána kb hetente 0.2V a kisülése. Télen ha nem töltöttem akkor nem is lehetett vele beindítani a motort.
A cuccnak 2 fő része van: a sima töltő és a csepptöltő rész, totál külön részekkel (gyakotrlatilag hülyeség is volt egy házba rakni az egészet, így lett kb 10 kilós az egész cumó
De a lényeg: a csepptöltő résznek tudom hogy megvan valahol a rjaza, majd megkeresem. Egyébként faék egyszerű a dolog, kb 5 alkatrészből áll az egész
Az ehhez kapcsolódó impulzustöltő rész az már bonyolultabb, azt nem én csináltam (úgy kaptam), rajzom sincs róla de akkor gondolom arra szükséged sincs.
Szerintem hétvégére biztos elő tudom keríteni a csepptöltőhöz az anyagot, előbbre nem merem ígérni