Köszi szépen a tanácsaidat, így fogok cselekedni!gesszti írta:Mielőtt bontod a feszszabot, mozgasd át mégegyszer a vezetékeket, hátha valamelyikkel elő tudod idézni ezt a hibát.bébé írta:Feszszabályzó érintkezői éghettek be, vagy csak elállítódott? Nem javítottam még feszszabot, ezért nem állnék neki, míg tőletek nem kapok valami tanácsot ez ügyben.
(hagyományos 6v-os feszzsab, érintkezőket már többször is átnéztem, azzal nincs gond)
Amikor épp nincs töltésed, akkor rá kéne mérni a dinamónál a DF érintkezés feszültségére. Ha kisebb, mint akksifesz, akkor a feszszab szabályzó érintkezője jörnyékén nézelődj, ha kb. annyi, mint az akksifesz, és mégsincs töltés, akkor nézd meg a szénkeféket, és a D+ vezeték összes csatlakozását a dinamótól a feszszabig, és a feszszabban a visszáramkapcsoló érintkezőig.
Ha tisztítod a feszszab érintkezőit, utána be is kell állítani! kereséssel találsz itt jó leírásokat, a feszszab beállításáról, és a dinamó ellenőrzéséről is.
A beállításról van lementett anyagom, talán a Te hozzászólásod valamelyike, gondoltam jól jöhet még és elmentetem!