Zsu!Zsu írta:Zoli!MZCs írta:Lenne.
Én csak azt látom, hallom, hogy mocival Esztergom meg Velencei tó fele veszed az irányt.
A jogsid csak ezekre a környékekre szól?
Ha még így is lenne , ez miért gond?
De szerintem ezt max. pü-ben folytassuk.
Zsu!Zsu írta:Zoli!MZCs írta:Lenne.
Én csak azt látom, hallom, hogy mocival Esztergom meg Velencei tó fele veszed az irányt.
A jogsid csak ezekre a környékekre szól?
Zoli!MZCs írta:Lenne.
Jé, az egyetlen kocsma, ahhonnan nem mentem haza, hanem ott aludtam.
Mivel a veled szemben lévő kocsma, és a képen T-bee még nem lett megnevezve, így várom a fél sört!
én fél7 körül tervezem indulni, csak még azt nem tudom, hogy hány kerekűvelKILL3R etz írta:Valaki tervezi a részvételt a szombati Kecskemétei veterán börzén? És a Mami kupán?
Össze lehetne kötni, korán reggel elindulni, körbecsavarogni a börzén, aztán kimenni kecsó ringre, megnézni a srácokat.
Milyen versenyek lesznek szombaton délután? Nem találok időtervet...
Illetve hol lesz a börze helyileg?
Ezen kívül mindent tudok.
Szóval kinek lenne kedve gurulni Bp környékéről?
Tudomásom szerint,pont a pálya mellet vanKILL3R etz írta:Valaki tervezi a részvételt a szombati Kecskemétei veterán börzén? És a Mami kupán?
Össze lehetne kötni, korán reggel elindulni, körbecsavarogni a börzén, aztán kimenni kecsó ringre, megnézni a srácokat.
Milyen versenyek lesznek szombaton délután? Nem találok időtervet...
Illetve hol lesz a börze helyileg?
Ezen kívül mindent tudok.
Szóval kinek lenne kedve gurulni Bp környékéről?
Mi vangesszti írta:...Motor felcuccolva utánfutóra...
kiszsebi írta:Hali
Tony san és Takao san elvileg július 16-án Pozsonyból jön vissza Százhalombattára. Néhányan elmegyünk eléjük. Ha valaki szívesen csatlakozna, jelezze itt, de dobjon egy privát üzenetet is, légyszi'!
Tudom, szerda, de sokatoknak nyári szünete van, esetleg műszakba jár és szabaddá tudja tenni magát...
Reggel nyolc, kilenc között kéne Pozsonbya érnünk. Lehet akár "teljesítménytúrának" is felfogni.
Szívesen szerveznék ide egy jó MZ-s túrát...bambi írta:Szép helyen jártatok:-)
Szép helyen jártatok:-)gesszti írta:http://youtu.be/66T5TNLy2Y4
A hétvégi Alpok túránk videója.
22:35 környékén látszik (hallatszik) egy kicsit, hogy milyen emelkedők voltak.
Visszamegyek dolgozni! Most nincs időm ennyit motorozni mint egyes dolgozóknak...
m-tom írta:Azért nem olyan rossz az..... Most sajnáljunk?sunbim írta: Úgyhogy ma délutánra maradt a nuni meg a has.
Azért nem olyan rossz az..... Most sajnáljunk?sunbim írta: Úgyhogy ma délutánra maradt a nuni meg a has.
Pünkösdre bejelentkezett fuvaros barátom isghostrider írta:Sziasztok...!
Ma gurultam egy jót a környéken...
Pünkösdre tervezek egy egynapos, nyársalós, romok közt fotózós, patakon átkelést kamerázós és kevés kilométeres gurulást a Mátra-aljában (Hatvan - Gyöngyös közötti terület). Nem a távolság lenne a lényeg, hanem a bandázás. Egy nagyon light-os off-road is lenne benne. Környékbelieknek kötelező, de mindenkit várok szeretettel...
Érdeklődés, ötletek és részvételi szándék jöhet privátban... Ennek függvényében tervezem majd meg az egészet...
Üdv. Ghost
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég