Elektronika topik - a pokol kapuja
- allllli
- versenyző
- MZ-d típusa: Honda CB 400 N
Re: Elektronika
Mennyiért vetted és hol?
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 250
Motobat. Savas, de pontosan milyen típus, már nem tudom. Annyit tudok, hogy 12V és 9 amper.allllli írta: Milyen akksit vettél bele?
- allllli
- versenyző
Milyen akksit vettél bele?revell írta:sziasztok!
Ma vettem egy új aksit. 12V/9A. Be is szereltem már, és hirtelen olyan szikrákat adott a gyertya, amiket ettől még sosem láttam. Ja és nem utolsó sorban, legkisebb gyújtáson is virít a lámpa. Köszi, h segítettetek ebben, remélem ez megoldja az indítási problémáim. Holnap ki is próbálom reggel.
üdv.
revell
-
- Simsonos
sziasztok!
Ma vettem egy új aksit. 12V/9A. Be is szereltem már, és hirtelen olyan szikrákat adott a gyertya, amiket ettől még sosem láttam. Ja és nem utolsó sorban, legkisebb gyújtáson is virít a lámpa. Köszi, h segítettetek ebben, remélem ez megoldja az indítási problémáim. Holnap ki is próbálom reggel.
üdv.
revell
üdv.
revell
- Troster
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 250
KILL3R etz írta:23,82 °C, 1018mbar légnyomás, 43.2%-os páratartalom, és keleti szél esetén már B8HS gyertya a megfelelő.
Én ezt simán megvenném!
http://kauffer.hu/termek_oldal/htmls/?cikkkod=B49-6-MOT
Jelenleg egy 2000-3000 Ft-os 6ah-s aksim van kis ETZ-be, de annak ellenére hogy ilyen olcsó volt nekem eddig bevált még télen is.... Amúgy én villamossági boltban vettem, mert a motoros boltban kb 3x annyiba került volna....[/quote]
http://www.akkumulatoroutlet.hu/284-12v ... l-bs-.html
Nekem ilyen van a motoromban!Rendkívül elégedett vagyok vele!Meglepően kicsi és mégis erős!
Jelenleg egy 2000-3000 Ft-os 6ah-s aksim van kis ETZ-be, de annak ellenére hogy ilyen olcsó volt nekem eddig bevált még télen is.... Amúgy én villamossági boltban vettem, mert a motoros boltban kb 3x annyiba került volna....[/quote]
http://www.akkumulatoroutlet.hu/284-12v ... l-bs-.html
Nekem ilyen van a motoromban!Rendkívül elégedett vagyok vele!Meglepően kicsi és mégis erős!
- Veszy2107
- nagy ETZ-s
allllli írta:Mi a véleményetek ezekről az akkukról? Nagyon gagyik? Vagy meg merjem venni valamelyiket?
http://kauffer.hu/termek_oldal/htmls/?c ... N10-3B-PRD
http://kauffer.hu/termek_oldal/htmls/?c ... .5A-3B-UNI
Én ezt simán megvenném!
Jelenleg egy 2000-3000 Ft-os 6ah-s aksim van kis ETZ-be, de annak ellenére hogy ilyen olcsó volt nekem eddig bevált még télen is.... Amúgy én villamossági boltban vettem, mert a motoros boltban kb 3x annyiba került volna....
Üdv!
Veszy
"Motorozni úgy kell, mintha mindenki rád vadászna az úton!"
"Motoros szív, motoros lélek,
Motoros leszek, amíg csak élek!"
"Bárkit autóssá tehet az élet,
De motorossá csak az Isten!"
Veszy
"Motorozni úgy kell, mintha mindenki rád vadászna az úton!"
"Motoros szív, motoros lélek,
Motoros leszek, amíg csak élek!"
"Bárkit autóssá tehet az élet,
De motorossá csak az Isten!"
- allllli
- versenyző
Mi a véleményetek ezekről az akkukról? Nagyon gagyik? Vagy meg merjem venni valamelyiket?
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
horhaus írta:
Nekem télen is az NGK van benne és tökéletesen áll egész télen a garázsban Igaz az aksit olyankor kiveszem nehogy össze gerjedjenek.
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
- horhaus
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: TS 250/1
[
Nekem nyáron Brisk N14C van benne, télen pedig alacsonyabb hőértékű NGK BP6HS.
És itt jön tőlem is egy kérdés, hogy kb mikortól érdemes visszaváltani nyárra magasabb hőértékű gyertyára?[/quote]
Nekem télen is az NGK van benne és tökéletesen áll egész télen a garázsban Igaz az aksit olyankor kiveszem nehogy össze gerjedjenek.
Nekem nyáron Brisk N14C van benne, télen pedig alacsonyabb hőértékű NGK BP6HS.
És itt jön tőlem is egy kérdés, hogy kb mikortól érdemes visszaváltani nyárra magasabb hőértékű gyertyára?[/quote]
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Wááá az szép!
A 6 nekem annó becsöppent szépen az tuti. A 8 és 9 hőérték az atom.
A 6 nekem annó becsöppent szépen az tuti. A 8 és 9 hőérték az atom.
- KILL3R etz
- bajnok
23,82 °C, 1018mbar légnyomás, 43.2%-os páratartalom, és keleti szél esetén már B8HS gyertya a megfelelő.
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Egyfolytában ugyanaz a gyertya például bevett szokás.
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
vagyis durrog? Mégis, mi a bevett tapasztalat? már 20°C-tól?Troster írta:Ha már hallatszik, hogy detonál gázelvételkor.Még én is ezt az ngk-t használom, nekem bevált.
- Troster
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 250
Ha már hallatszik, hogy detonál gázelvételkor.Még én is ezt az ngk-t használom, nekem bevált.
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Nekem nyáron Brisk N14C van benne, télen pedig alacsonyabb hőértékű NGK BP6HS.Kölce írta:Helló srácok Költő Gábor vagyok nemrég regisztráltam ide, és nemrég vagyok tulaja egy ETZ 251-esnek eddig minden okés vele de volna pár kérdésem amiket megpróbálok nektek a megfelelő topicokban feltenni majd most az első az volna milyen fajta gyújtógyertyát ajánlotok illetve milyen hőértékkel.
És itt jön tőlem is egy kérdés, hogy kb mikortól érdemes visszaváltani nyárra magasabb hőértékű gyertyára?
- K.Imi
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 251m
Üdv Gábor!Kölce írta:Helló srácok Költő Gábor vagyok nemrég regisztráltam ide, és nemrég vagyok tulaja egy ETZ 251-esnek eddig minden okés vele de volna pár kérdésem amiket megpróbálok nektek a megfelelő topicokban feltenni majd most az első az volna milyen fajta gyújtógyertyát ajánlotok illetve milyen hőértékkel.
Nekem Denso w24fsu van kiválóan muzsikál vele a motor télen nyáron
MZ ETZ 251e '89
- horhaus
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: TS 250/1
zsakfos írta:Üdv a klubban Gábor!Kölce írta:Helló srácok Költő Gábor vagyok nemrég regisztráltam ide, és nemrég vagyok tulaja egy ETZ 251-esnek eddig minden okés vele de volna pár kérdésem amiket megpróbálok nektek a megfelelő topicokban feltenni majd most az első az volna milyen fajta gyújtógyertyát ajánlotok illetve milyen hőértékkel.
Ahány ember annyi fajta gyertya.Mindenkinek van kedvenc(bevált) gyertyája.
Nekem ilyen van: NGK B8HS.
Amúgy mielőtt kérdezel,ajánlom figyelmedbe a főoldalon a menüpontban megtalálható wiki/mz szerelés-t.
Sok minden megtalálható ott ami a tagok gyakorlati tapasztalatából épült fel.
Csatlakozom zsakihoz mind köszöntésben, mind gyertyahasználatban.
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Üdv a klubban Gábor!Kölce írta:Helló srácok Költő Gábor vagyok nemrég regisztráltam ide, és nemrég vagyok tulaja egy ETZ 251-esnek eddig minden okés vele de volna pár kérdésem amiket megpróbálok nektek a megfelelő topicokban feltenni majd most az első az volna milyen fajta gyújtógyertyát ajánlotok illetve milyen hőértékkel.
Ahány ember annyi fajta gyertya.Mindenkinek van kedvenc(bevált) gyertyája.
Nekem ilyen van: NGK B8HS.
Amúgy mielőtt kérdezel,ajánlom figyelmedbe a főoldalon a menüpontban megtalálható wiki/mz szerelés-t.
Sok minden megtalálható ott ami a tagok gyakorlati tapasztalatából épült fel.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
Helló srácok Költő Gábor vagyok nemrég regisztráltam ide, és nemrég vagyok tulaja egy ETZ 251-esnek eddig minden okés vele de volna pár kérdésem amiket megpróbálok nektek a megfelelő topicokban feltenni majd most az első az volna milyen fajta gyújtógyertyát ajánlotok illetve milyen hőértékkel.
- allllli
- versenyző
Ez is lehet a gyenge szikra miatt. Próbáld "összébütni", közelebb hajlítani a gyertya elektródájához azt a kis fém nyelvet. Magyarul kisebbre állítsd a gyertyahézagot, kb. 0,4 mm-re. Ha így rúgásra elindul motorozás után, tehát meleg motornál, akkor tuti h a szikra nem elégséges. Vagy a gyenge akksi miatt vagy más elektronikai hiba miatt.revell írta:
Értem. Bár azt nem néztem még, de általában motorozás után sem szokott mindig elindulni rúgásra, ez mitől lehet??
Nekem is ez volt a bajom, de az elektródatávolság 0,4 mm-re állításával indul a motorom bármikor. Igaz ez csak átmeneti megoldás. De az akksi vétel elkerülhetetlen, ha azt akarod, hogy tökéletes legyen.
-
- Simsonos
Értem. Bár azt nem néztem még, de általában motorozás után sem szokott mindig elindulni rúgásra, ez mitől lehet??zsakfos írta:Sunbim velősen megválaszolta a kérdést!revell írta:De viszont, most jut eszembe, hogy miután betolom a mocit, motorozgatok egy fél órát, leállítom, akkor a helyzetjelző lámpa viszont tök jól világít. Ez mitől lehet?? Ezt belevéve még midnig érdemes újj aksit venni?
Dehogy kicsit értsd is.
Azért világit tök jól motorozás után,mert amig motoroztál,addig a generátor feltöltötte az akksit.
Viszont mivel szar az akksid,már állásában is lemerül és ezért nem tudod inditani rugdosással.
Egy jó akksi nem merül le olyan mértékben hogy ne legyen használható hosszabb állás után is.
- zsakfos
- A révész
Sunbim velősen megválaszolta a kérdést!revell írta:De viszont, most jut eszembe, hogy miután betolom a mocit, motorozgatok egy fél órát, leállítom, akkor a helyzetjelző lámpa viszont tök jól világít. Ez mitől lehet?? Ezt belevéve még midnig érdemes újj aksit venni?
Dehogy kicsit értsd is.
Azért világit tök jól motorozás után,mert amig motoroztál,addig a generátor feltöltötte az akksit.
Viszont mivel szar az akksid,már állásában is lemerül és ezért nem tudod inditani rugdosással.
Egy jó akksi nem merül le olyan mértékben hogy ne legyen használható hosszabb állás után is.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- zsakfos
- A révész
Semennyiben nem befolyásol.Ezt olyan vigaszfélének szántam,hogy igaz hogy szar az akksid,de legalább a töltésed az jó.revell írta:
És az engem mennyiben befolyásol az újj akksi vásárlásban hogy jó a töltésem?? Új akksival ugyan annyi lesz? Bocsi a hülye kérdésekért.. Nem igazán az én pályám az elektronika
Na meg azért mégiscsak befolyásol annyiban hogy ha szar lenne a töltésed akkor a legvadiújabb akksival is csak addig tudnál közlekedni amig az akku birná!
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Igen!revell írta:De viszont, most jut eszembe, hogy miután betolom a mocit, motorozgatok egy fél órát, leállítom, akkor a helyzetjelző lámpa viszont tök jól világít. Ez mitől lehet?? Ezt belevéve még midnig érdemes újj aksit venni?
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
-
- Simsonos
De viszont, most jut eszembe, hogy miután betolom a mocit, motorozgatok egy fél órát, leállítom, akkor a helyzetjelző lámpa viszont tök jól világít. Ez mitől lehet?? Ezt belevéve még midnig érdemes újj aksit venni?
-
- Simsonos
És az engem mennyiben befolyásol az újj akksi vásárlásban hogy jó a töltésem?? Új akksival ugyan annyi lesz? Bocsi a hülye kérdésekért.. Nem igazán az én pályám az elektronikazsakfos írta:Ja hát akkor nem csoda hogy nem jó.
Viszont ha tolásra indult és még világitani is tudtál vele,az azt jelenti jó a töltésed
Milyen akksit érdemes?Előző hsz-ben ott van.
Motobatt,Unibatt,Yuasa ezek az olcsóbb kategóriák.
- zsakfos
- A révész
Ja hát akkor nem csoda hogy nem jó.
Viszont ha tolásra indult és még világitani is tudtál vele,az azt jelenti jó a töltésed
-
- Simsonos
Hát nem is kezd el világítani. Csak a sebesség mérő alatt látszik egy halvány kis fény.zsakfos írta:Akksit könnyen leellenőrizheted.
Add rá a világitást.Ha jól világit akkor annak már ahhoz bőven elégnek kell hogy legyen hogy szikrát is adjon.Ha ráadod és erőteljesen elhalványul vagy netán még el is alszik,akor kuka az akksi,főleg annak tudatában hogy 1 hete töltötted fel.
- zsakfos
- A révész
Akksit könnyen leellenőrizheted.
Add rá a világitást.Ha jól világit akkor annak már ahhoz bőven elégnek kell hogy legyen hogy szikrát is adjon.Ha ráadod és erőteljesen elhalványul vagy netán még el is alszik,akor kuka az akksi,főleg annak tudatában hogy 1 hete töltötted fel.
Akksiból az a lényeg szerintem hogy legalább 7 Ah legyen,meg beférjen a helyére.
Nagy a választék lehet válogatni.
Pld:http://www.olcsoakku.hu/?lap=Yuasa_moto ... l%C3%A1tor
Akksiból az a lényeg szerintem hogy legalább 7 Ah legyen,meg beférjen a helyére.
Nagy a választék lehet válogatni.
Pld:http://www.olcsoakku.hu/?lap=Yuasa_moto ... l%C3%A1tor
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsakfos 2013.03.16. 20:50-kor.
-
- Simsonos
Akkor valszeg én az akksira gyanakodnék. Elég réginek néz ki, kb a motorral egy idős, de akkor nem értem h néha miért szikrázik tök jól? Tudtok mondani egy jó akksit amit érdemes bele venni? '89-es ETZ 250zsakfos írta:Rosszul tudod.revell írta:
Most lett 1 hete feltöltve kb. Meg én úgy tudom, ez még dinamós gyújtás nem?? Ahhoz meg nem kell még akksi teljesítmény. Bár ezt lehet rosszul tudom. a Lényeg, hogy most lett feltöltve. Ha elindul akkor szépen világít minden lámpa, vagy ez már nem az akksi erősségétől függ?
Generátoros gyújtásod van,nem dinamós.
Viszont ha az akksid jó,a berugószerkezeted is jó,a gyújtást is ráadod mielőtt rárúgsz és mégsincs szikra,viszont tolásra meg indul,akkor ez már az X akták kategória.
- zsakfos
- A révész
Rosszul tudod.revell írta:
Most lett 1 hete feltöltve kb. Meg én úgy tudom, ez még dinamós gyújtás nem?? Ahhoz meg nem kell még akksi teljesítmény. Bár ezt lehet rosszul tudom. a Lényeg, hogy most lett feltöltve. Ha elindul akkor szépen világít minden lámpa, vagy ez már nem az akksi erősségétől függ?
Generátoros gyújtásod van,nem dinamós.
Viszont ha az akksid jó,a berugószerkezeted is jó,a gyújtást is ráadod mielőtt rárúgsz és mégsincs szikra,viszont tolásra meg indul,akkor ez már az X akták kategória.
-
- Simsonos
Most lett 1 hete feltöltve kb. Meg én úgy tudom, ez még dinamós gyújtás nem?? Ahhoz meg nem kell még akksi teljesítmény. Bár ezt lehet rosszul tudom. a Lényeg, hogy most lett feltöltve. Ha elindul akkor szépen világít minden lámpa, vagy ez már nem az akksi erősségétől függ?allllli írta:Lehet h gyenge az akksid. Ha jól tudom nagyon lemerült akksival rúgásra már nem indul, viszont tolásra igen. Csak el kell kapnia a fordulatot. Töltsd fel vagy mérj rá. Egy próbát megér.
- allllli
- versenyző
Lehet h gyenge az akksid. Ha jól tudom nagyon lemerült akksival rúgásra már nem indul, viszont tolásra igen. Csak el kell kapnia a fordulatot. Töltsd fel vagy mérj rá. Egy próbát megér.
-
- Simsonos
zsakfos írta:Rugáskor nem adtad rá a gyújtást.revell írta:sziasztok,
mi lehet az oka, hogy egyáltalán nem ad szikrát a motor, de tolásra viszont beindul? kiszedem a gyertyát ráteszem a pipát odaérintem a hengerfejhez, rárugok, de semmi szikra.
Berugószerkezet elromlott és nem tekeri a főtengelyt amikor rárugsz.
Tettem rá gyújtást, a dugattyú mozog, ebből gondolom, hogy mozgatja a főtengelyt. Kb 2-3 napja még ment, letörölgettem a gyertyát és szikrázott mint ha kötelező lenne. Most megint megpróbáltam, nem ment. Megpróbáltam új gyertyával, azzal sem ment. Nemértem.
- zsakfos
- A révész
Rugáskor nem adtad rá a gyújtást.revell írta:sziasztok,
mi lehet az oka, hogy egyáltalán nem ad szikrát a motor, de tolásra viszont beindul? kiszedem a gyertyát ráteszem a pipát odaérintem a hengerfejhez, rárugok, de semmi szikra.
Berugószerkezet elromlott és nem tekeri a főtengelyt amikor rárugsz.
-
- Simsonos
sziasztok,
- KILL3R etz
- bajnok
Elvileg igen, épphogy érintőre van húzva.
-
- Simsonos
Tényleg?? Akkor jó, de fogóval könnyen lejön amúgy?KILL3R etz írta:És örülj, hogy nem hamis NGK-t vettél, mert arról kézzel lecsavarható.
- KILL3R etz
- bajnok
És örülj, hogy nem hamis NGK-t vettél, mert arról kézzel lecsavarható.
-
- Simsonos
Akkor jó, csak nem akartam annyira feszegetni. Köszizsakfos írta: Az a valami lecsavarható.Csavard le egy fogóval és ez is menetes lesz
- zsakfos
- A révész
Az a valami lecsavarható.Csavard le egy fogóval és ez is menetes leszrevell írta:sziasztok,
nem rég vetem két úgy gyertyát, NGK B8HS, és BP6HS-t. A régi gyertyám tetején, ahová a gyertyapipa felmegy, csak egy sima csavarszerű fém áll ki. a Mostani gyertán pedig a menet teljesen le van takarva.
Kb így:
Ettől függetlenül bele fog menni a gyertyapipába a gyertya, vagy valahogy meg kell mókolni majd?
köszi
revell
-
- Simsonos
sziasztok,
nem rég vetem két úgy gyertyát, NGK B8HS, és BP6HS-t. A régi gyertyám tetején, ahová a gyertyapipa felmegy, csak egy sima csavarszerű fém áll ki. a Mostani gyertán pedig a menet teljesen le van takarva.
Kb így:
Ettől függetlenül bele fog menni a gyertyapipába a gyertya, vagy valahogy meg kell mókolni majd?
köszi
revell
Kb így:
köszi
revell
- Gabor001
- Simsonos
- MZ-d típusa: Mz Etz 250
kiszsebi írta:Üdv Gábor!Gabor001 írta:Sziasztok. Ugyan megy 2-3 héten belül szervizbe a motor, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre mire számíthatok.
Motor indításnál 2x 3x-ori indításnál indul csak "előre" a moci, amúgy hátrafelé indulna el.
Állítólag az Mz-ket nem is lehetne így beállítani, szal nagyobb lehet a gond. Jó esetben gyújtás beállítás, de rossz esetben?
Megszakítós gyújtású 250-es '87 Etz.
Nem tudom, emlékszel-e rám... Tavaly voltunk megnézni a motorod, jó néhány MZ-s barátommal együtt, egy kisebb gurulás közben. Nos, akkor mondtam, hogy csúnya hangja van a blokknak, "kicsit" zörög, ezért is rakoncátlankodhat a gyújtásod. Már akkor is javasoltam, keresd meg Bambit. Nincs Tőled olyan messze.
Szia
Igen emlékszem, és írtam neki. Majd megírom a fejleményeket.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Üdv Gábor!Gabor001 írta:Sziasztok. Ugyan megy 2-3 héten belül szervizbe a motor, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre mire számíthatok.
Motor indításnál 2x 3x-ori indításnál indul csak "előre" a moci, amúgy hátrafelé indulna el.
Állítólag az Mz-ket nem is lehetne így beállítani, szal nagyobb lehet a gond. Jó esetben gyújtás beállítás, de rossz esetben?
Nem tudom, emlékszel-e rám... Tavaly voltunk megnézni a motorod, jó néhány MZ-s barátommal együtt, egy kisebb gurulás közben. Nos, akkor mondtam, hogy csúnya hangja van a blokknak, "kicsit" zörög, ezért is rakoncátlankodhat a gyújtásod. Már akkor is javasoltam, keresd meg Bambit. Nincs Tőled olyan messze.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- KILL3R etz
- bajnok
Vagy stupekolt megszabütyök. Nekem kisetz volt ilyen, amikor megvettem. Annak flexxel igazítottak a bütykén. Tudott vicces helyzeteket produkálni...
- allllli
- versenyző
Én is ezt kérdeztem pár napja a BLOKK fórumban. Nekem is ez a bajom de nekem csak néha indul el hátra. A gyújtásom volt már 2,5 és 3mm is, meg a kettő között sokféle de mindegyiknél néha hátrafelé indult be. Valószínűleg a lógó főtengely lesz a hibás-->csapágycsere...
- Gabor001
- Simsonos
Older írta:Szia! Serdülő koromban nekem is volt ilyen de ez csak gyújtás beállítás kérdés volt , nekem ez a rutin vizsgán jött elő: akkor indítson és gyerünk.. szólt a vizsgáztató, Berúgtam és hátrafelé indult el, szóltam a vizsga biztosnak, hogy hátrafelé indult el, és elindíthatnám még egyszer? erre Ő csak röhögött és azt mondta: Na ja hátra... aztán sebesség kuplung ki és indulás hátra..... nem volt több kérdése.Gabor001 írta:Sziasztok. Ugyan megy 2-3 héten belül szervizbe a motor, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre mire számíthatok.
Tehát gyújtás állítás, nagy az előgyújtás és nem rúgod meg eléggé
15 éves koromban ez volt 25 éve simo elektronik-om volt, ha hátrafelé toltuk be úgy indult el, de ez más.....
Mindenesetre tetszik a sztori Köszi, Okoztál egy kis mosolygást Remélem én is hogy csak ennyi lesz a baja.
-
- rolleres
- MZ-d típusa: ETZ 250 ES 250/2
Szia! Serdülő koromban nekem is volt ilyen de ez csak gyújtás beállítás kérdés volt , nekem ez a rutin vizsgán jött elő: akkor indítson és gyerünk.. szólt a vizsgáztató, Berúgtam és hátrafelé indult el, szóltam a vizsga biztosnak, hogy hátrafelé indult el, és elindíthatnám még egyszer? erre Ő csak röhögött és azt mondta: Na ja hátra... aztán sebesség kuplung ki és indulás hátra..... nem volt több kérdése.Gabor001 írta:Sziasztok. Ugyan megy 2-3 héten belül szervizbe a motor, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre mire számíthatok.
Tehát gyújtás állítás, nagy az előgyújtás és nem rúgod meg eléggé
15 éves koromban ez volt 25 éve simo elektronik-om volt, ha hátrafelé toltuk be úgy indult el, de ez más.....
- Gabor001
- Simsonos
Sziasztok. Ugyan megy 2-3 héten belül szervizbe a motor, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre mire számíthatok.